Veranda’s

Veranda

Een veranda is een aanbouw aan een woning of een een bijgebouw. Met een veranda verlengt u het buitenseizoen, heerlijk in het voor- of najaar nog lekker buiten zitten. Een veranda is het verlengde van uw woonkamer, u stapt zo vanuit uw woning deze overkapping binnen.

De mogelijkheden zijn enorm, Wij maken ze doorgaans van hout, maar ze kunnen ook in aluminium of steen worden uitgevoerd. Hiermee kunt u alle kanten op, van moderne strak tot rustieke en klassieke veranda’s. We maken ze van prachtig doorleefd en ruw hout tot in gestucte uitvoeringen compleet met buitenhaard.

Het voordeel van maatwerk veranda’s is dat u niet gebonden zit aan vaste afmetingen, maar dat u zelf kunt kiezen voor iedere gewenste afmeting. We kunnen samen met u de wensen en plannen doornemen en uitwerken tot een schets of ontwerp. Als deze zaken helemaal naar tevredenheid zijn maken we voor u een gepaste offerte.

Hieronder vind u enkele van onze reeds geplaatste veranda’s, bent u geïnteresseerd neemt u dan rustig contact met ons op.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?