Vacature ZZP Timmerman m/v

Vacature ZZP Timmerman m/v

Kom jij ons team versterken?

Door de groei in onze grote projecten zijn we op zoek naar extra versterking. In eerste instantie willen we dit doen op project basis. Wij zoeken een allround timmerman, maar het mag ook een koppel zijn. Wel is het belangrijk dat er ervaring is in de houtskeletbouw. We zoeken versterking in bouw van onze exclusieve buitenverblijven, en bijgebouwen.

Bij ons is elke klant belangrijk. Of het nu gaat om het bouwen van een buitenverblijf, een maatwerk meubel of interieurbouw. Daarom houden we ons aan gemaakte afspraken. En mocht het soms wat anders lopen dan gepland, dan kunnen klanten erop rekenen dat we dat snel en flexibel oplossen. Afspraak is afspraak.

 

Ben jij degene die we zoeken of ken jij iemand die in ons team zou passen? Vul via onderstaande link direct je sollicitatieformulier in en wie weet sluit jij je aan bij ons team!

Passie voor hout!

Vandaag de dag realiseren we met onze timmermannen en houtbewerkers de mooiste buitenverblijven, tuinkamers, schuren, veranda’s, carports en tegenwoordig zelfs mantelzorgwoningen. Met onze interieurbouwers zorgen we voor de inrichting van BSO & Scholen, HORECA en winkels. Voor particulieren maken we de meest uiteenlopende projecten. Of dit nu gaat om een maatwerk tafel, een complete keuken of een maatwerk kastenwand, geen opdracht is te gek. Samen zorgen ze ervoor dat we de meest uitdagende projecten van A tot Z met kunnen realiseren.

Meer weten?
Vul dan je gegevens in!

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?