Vacature Voorman Timmerman m/v

Vacature Voorman Timmerman m/v

Kom jij ons team versterken?

We zijn op zoek naar een Voorman Timmerman, een communicatief vaardige collega met een no-nonsense mentaliteit en met een gezonde dosis inzet en passie voor het vak die uiteraard van hout houdt en woonachtig is in regio Arnhem – Nijmegen.

Timmeren is jouw vak en je steekt graag de handen uit de mouwen om een stukje vakwerk neer te zetten. Je bent van begin tot einde project betrokken bij hetzelfde project waardoor je altijd betrokken bent bij het eindresultaat. Als voorman ben je verantwoordelijk voor het verloop van de werkzaamheden en het bewaken van de planning. Samen met een timmerman of eventueel een leerling werk je aan uitdagende bouwprojecten. Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in de regio Arnhem Nijmegen.

 

Samen met je collega’s bouw je bij de klant een buitenverblijf op maat. Dit loopt uiteen van tuinkamers, veranda’s, recreatie- en mantelzorgwoningen, gastenverblijven, tuinkantoren en clubgebouwen. Ieder project is uniek, waardoor technisch inzicht, accuratesse en vakmanschap bij de bouw erg belangrijk zijn.

 

We bieden een veelzijdige functie met verantwoordelijkheid in een groeiend bedrijf met betrokken collega’s. Je werkt met een geweldige set gereedschap en rijdt in een bus die voorzien is van alle gemakken.

Passie voor hout!

Vandaag de dag realiseren we met onze timmermannen en houtbewerkers de mooiste buitenverblijven, tuinkamers, schuren, veranda’s, carports en tegenwoordig zelfs mantelzorgwoningen. Met onze interieurbouwers zorgen we voor de inrichting van BSO & Scholen, HORECA en winkels. Voor particulieren maken we de meest uiteenlopende projecten. Of dit nu gaat om een maatwerk tafel, een complete keuken of een maatwerk kastenwand, geen opdracht is te gek. Samen zorgen ze ervoor dat we de meest uitdagende projecten van A tot Z met kunnen realiseren.

Meer weten?
Vul dan je gegevens in!

Wij nemen z.s.m. contact met je op om eens vrijblijvend kennis te maken en te kijken naar je mogelijkheden.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?