Paula Meijer Persoonlijke uitvaartbegeleiding

 

Paula Meijer Uitvaart 

Welkom, ik ben Paula Meijer, uw gecertificeerde uitvaartleidster.

Sinds mijn vijfde jaar wist ik al dat ik iets in de uitvaart wilde gaan doen. Na mijn opleiding was het in verband met mijn (jonge) leeftijd lastig om hier werk in te vinden, maar via een aantal omwegen startte ik op mijn 26e (2006) als fulltime uitvaartleidster, een schot in de roos. Ik heb inmiddels heel veel uitvaarten mogen begeleiden. De nadruk ligt voor mij op intimiteit en vertrouwen, de families staan centraal. Ik zal proberen om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen.

Dit werk is zo waardevol voor mij omdat je in korte tijd heel veel met elkaar deelt en na de uitvaart neem je vaak niet alleen afscheid van de overledene, maar als uitvaartleider ook van de familie. Het geeft me ontzettend veel voldoening om te zien dat de uitvaart precies zo is geworden zoals gewenst. Mijn streven is een uitvaart te verzorgen zoals u het wenst. De uitvaarten die ik 10 jaar geleden verzorgde zijn totaal anders als de uitvaarten hedendaags. Er is veel meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, misschien past een uitvaart in de eigen stamkroeg of in de kantine van de sportvereniging wel veel beter dan de aula van bijvoorbeeld het crematorium of de begraafplaats. Het kost wel wat meer tijd in de organisatie, maar daar ligt een uitdaging die ik graag aanneem. De uitvaart is een dag van herkenning. Herkenning geeft troost en een goed afscheid helpt u verder.

Wat doet een uitvaartleider nou precies? Als iemand is overleden moeten er heel wat keuzes worden gemaakt en zaken worden geregeld. Soms zeggen mensen weleens dat ze in een paar dagen tijd net zoveel moeten organiseren als bij een huwelijk. En dat alles moet vaak ook nog onverwacht en in emotioneel heel moeilijke momenten worden geregeld. Een uitvaartleider ontzorgd nabestaanden en helpt de nabestaanden om de uitvaart vorm te geven naar eigen wens en smaak.

U kunt met iedere uitvaartverzekering bij mij terecht. Veel mensen die een verzekering hebben afgesloten bij een grote verzekeringsmaatschappij denken dat ze gebonden zijn aan de uitvaartbegeleider van hen.

Dit is niet verplicht, u bent vrij om een eigen uitvaartbegeleider te kiezen. Ik kom u graag helpen met het verzorgen van de uitvaart en ik kan een kostenbegroting voor u opstellen.

Kan ik iets voor u betekenen, heeft u vragen? Neem dan contact met me op.

Met vriendelijke groet,
Paula

PERSOONLIJKE
UITVAARTBEGELEIDING

T 06 25 062 573

Info@paulameijeruitvaart.nl

 

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?