Bezoek adres:
Rijnstraat 74A+B, 6686 MK, Doornenburg
Bel: 06-26816287
Mailinfo@civilwood.nl

Tuinkamers

Tuinkamers

Tuinkamers | Veranda’s | Kapschuur | Prieel | Overkappingen | Carports

Met een tuinkamer  verlengt u het buitenseizoen, heerlijk in het voor- of najaar nog lekker buiten zitten. Een veranda of een overkapping is het verlengde van uw woonkamer. Hiermee kunt u alle kanten op, van moderne strakke tuinkamer tot rustieke veranda’s van prachtig doorleefd en ruw hout. Hiervoor kunt u ook voor bij Civilwood terecht.

In de afgelopen jaren heb ik diverse buitenverblijven mogen plaatsen, en allemaal stuk voor stuk maatwerk. Of u nu kiest voor een aanbouw- of een vrijstaande overkapping, het kan allemaal. Voor de rustieke uitstraling werk ik veel met lariks en eiken. Maar ook met verduurzaamde houtsoorten en met geïmpregneerd hout. Voor de moderne en strakke uitstraling werk ik met nieuwe en strakke materialen, alles afgestemd op de wensen van u.
Het voordeel van maatwerk buitenverblijven is dat u niet gebonden zit aan vaste afmetingen, maar dat u zelf kunt kiezen voor iedere gewenste afmeting. Ik kan samen met u de wensen en plannen doornemen en uitwerken tot een schets of ontwerp. Als deze zaken helemaal naar tevredenheid zijn maak ik voor u een gepaste offerte.

Hieronder vindt u enkele van mijn reeds geplaatste buitenverblijven, bent u geïnteresseerd neemt u dan rustig contact met me op

1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?
Powered by