Tuinkamers

Tuinkamers

Tuinkamers

Met een tuinkamer verlengt u het buitenseizoen, heerlijk in het voor- of najaar nog lekker buiten zitten. Een tuinkamer is het verlengde van uw woonkamer. Hiermee kunt u alle kanten op, van moderne strak tot rustieke of klassiek. Hiervoor kunt u ook bij Civil Wood terecht.

In de afgelopen jaren heb ik diverse buitenverblijven mogen plaatsen, en allemaal stuk voor stuk maatwerk. Of u nu kiest voor een aanbouw- of een vrijstaande overkapping, het kan allemaal. Voor de rustieke uitstraling werken we veel met lariks en eiken. Maar ook met verduurzaamde houtsoorten en met geïmpregneerd hout. Voor de moderne en strakke uitstraling werken we met nieuwe en strakke materialen, alles afgestemd op de wensen van u.

Het voordeel van maatwerk buitenverblijven is dat u niet gebonden zit aan vaste afmetingen, maar dat u zelf kunt kiezen voor iedere gewenste afmeting. We kunnen samen met u de wensen en plannen doornemen en uitwerken tot een schets of ontwerp. Als deze zaken helemaal naar tevredenheid zijn maken we voor u een gepaste offerte.

Hieronder vind u enkele van onze reeds geplaatste tuinkamers, bent u geïnteresseerd neemt u dan rustig contact met ons op.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?