Ons team

Passie voor hout!

Civil Wood is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in houtbewerking. Onze opdrachten komen vanuit het hele land en bestaan uit zeer diverse producten. Van exclusieve buitenverblijven tot maatwerk meubels en de inrichting van winkels en kinderdagverblijven. In de loop der jaren is ons team, dat met passie werkt aan al die opdrachten, steeds groter en diverser geworden.

 

Tijd om de leden van ons team aan u voor te stellen.

DSC_2676

Dirk Jansen

Eigenaar van Civil Wood
Wat heb ik met hout?
Hout heeft me van kinds af aan al aangetrokken, of het nu was om een vuurtje te stoken, een mooi stuk aangespoeld hout aan het strand of om er een tafeltje van te maken. Daarnaast vind ik dat hout, in welke vorm dan ook, warmte geeft aan je woning of tuin.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Civil Wood was voor mij de overstap van hobby naar werk, naar jaren in de wegenbouw gewerkt te hebben, “Civil” heb ik op 1 mei 2015 de move gemaakt om in de houtwereld mijn bedrijf te starten.

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Met hout werken was altijd mijn hobby, dat is nu mijn werk. Naast deze hobby hou ik er veel van om samen met mijn vriendin Paula veel op reis te gaan, of dat nu met de scooter de Betuwe rond is of lekker samen naar Ibiza
DSC_2439-2

Isabel Jansen

Fotografe
Graag stellen wij u voor: Isabel Jansen, eigenaresse van Camera Bells. Ze is al bijna 3 jaar de vaste fotografe van Civil Wood. Ze legt niet alleen onze prachtige buitenverblijven en interieurprojecten vast maar maakt ook prachtige foto's van ons gehele team!
DSC_2413

Dick van Kesteren

Allround timmerman - meubelmaker
Wat heb ik met hout?
Hout leeft en geeft warmte!.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Het is mooi om maatwerk met hout te maken. Ik vind het schitterend. Ik ben gepensioneerd maar werk hier nog drie dagen per week. Maar vier dagen is ook niet erg. Zo leuk vind ik het. Ontzettend fijn om hier mee te kunnen werken.

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Ik fiets erg graag. Daar blijf ik fit bij.
DSC_2648

Alex Polet

Allround interieurbouwer
Wat heb ik met hout?
De eigenschappen van bepaalde houtsoorten zoals kleur, verwerkbaarheid, geur en structuur spreken mij aan. Het is prachtig om van een stapel hout of een pak plaatmateriaal een meubel op maat te maken. Het hele proces is interessant, vanaf overleg met klant tot oplevering!

Waarom werk ik bij Civil Wood?
De diversiteit van de producten die wij vervaardigen maakt het erg aantrekkelijk om bij Civil Wood te werken. Enige voorbeelden zijn: Een blad aangesmeerd met beton, van eiken meerpalen een tafel(blad) maken, van sloophout een bank of van MDF een in 2componenten gespoten hoogglans keuken/meubel. Fijne collega’s met liefde voor het vak die stressbestendig (als dat er is;-) zijn en geen 9 tot 5 mentaliteit hebben. Onderling is er een goede band met elkaar! Een dolletje op z’n tijd!

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Motoren, motorrijden, klussen, teamleider/trainer bij het voetbal van mijn zoon Boaz.
DSC_2739

Niek Thijssen

Tekenaar
Wat heb ik met hout?
Ik vind hout een mooi materiaal omdat je er veel mee kan maken in alle soorten en maten.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Ik werk nu naast mijn opleiding bij Civil wood. Ik werk bij Civil Wood omdat ik het leuk vind om projecten op papier te creëren in 3D, zodat de klant een beter inzicht heeft hoe het eruit komt zien. Door het in 3D te tekenen kunnen problemen voorafgaand aan het werk al worden gezien waardoor je een beter project krijgt.

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Mijn hobby’s zijn voetballen en sporten in het algemeen. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn.
DSC_2671

Teddy Meijer

Bewaker Civil Wood
Teddy is onze bedrijfshond en regelmatig te vinden op kantoor en in de werkplaats. Teddy houdt alles netjes in de gaten en blaft daar waar nodig!
DSC_0634

Thijs Labot

Timmerman
Thijs Labots Thijs is 19 jaar oud en komt uit Huissen. Thijs volgt naast zijn werk bij ons ook nog de opleiding allround timmerman niveau 3 op het Rijnijssel in Arnhem. Wij wensen Thijs heel veel succes en plezier in ons team en ook aan Thijs hebben wij de volgende vragen gesteld: * Wat heb ik met hout? “Hout is een mooi natuurlijk product waar je fantastische dingen van kunt maken!” * Ik werk bij Civil Wood omdat.. “Civil Wood mooie dingen maakt en ik hier veel kan leren.” * Mijn verdere hobby’s zijn.. “Fitness en voetballen bij Jonge Kracht in een vriendenteam.”
DSC_2371

Lex Steenland

Allround timmerman
Wat heb ik met hout?
Wat heb ik met hout? “Hout is een mooi en warm product wat zich op vele mooie manieren laat bewerken.“.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Ik werk bij Civil Wood omdat: “De projecten die ze maken spreken mij erg aan. Je maakt het project van het begin tot aan het einde mee. Er heerst een gezellige sfeer in het team bij Civil Wood wat het werken met deze collega’s erg leuk maakt!“.

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Mijn verdere hobby’s zijn: “In mijn vrije tijd ben ik ook graag tussen het hout, maar dan in het bos om te mountainbiken. Ook maak ik graag wat lekkers op de bbq klaar zowel in de winter als in de zomer.“ .

DSC_2659

Giel Heintzbergen

Ondersteuner binnen- en buitendienst
Wat heb ik met hout?
Sinds januari 2020 werk ik bij Civil Wood. Ik ben de oudste van het stel en al met pensioen, maar werk hier nog graag als jongste bediende. Ik ondersteun de binnen- en buitendienst, zodat zij zich op hun kerntaak kunnen concentreren.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Het is fijn werken. Iedereen is bereid elkaar te helpen. Leuke bijkomstigheid: ik werk met mijn zoon en kleinzoon samen, Niels en Rover.

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Fietsen, hardlopen en voetballen.
Mees

Mees Vermorkem

3D Tekenaar
Mees komt uit Elst en tekent voor ons naast zijn opleiding Bouwkunde in Nijmegen Ook aan Mees hebben wij de volgende vragen gesteld: * Wat heb ik met hout? “Ik vind hout een mooi product omdat je er bijna alles van kan maken. Ook de uitstraling van hout in meubels of woningen vind ik mooi om te zien!” * Ik werk bij Civil Wood omdat… “Er een hele fijne en gezellige sfeer hangt binnen het team en door de passie die Civil Wood heeft om een mooi eindresultaat te leveren. * Mijn verdere hobby’s zijn… “Mijn bijbaan in de keuken bij een restaurant, sporten en genieten van het leven!
DSC_2749

Deny Jansen

Werkvoorbereider
Wat heb ik met hout?
Ik vind het erg mooi hoe we van bijvoorbeeld een paar planken al zo iets moois kunnen maken. Ik vind het erg leuk omdat we eigenlijk alles kunnen maken en verzinnen van hout. Elke dag/project is anders, niets is het zelfde.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Het is het bedrijf van mijn vader, Dirk Jansen, en we begonnen in de tuin met bij- voorbeeld broodplanken maken. Daarna in de schuur bij mijn opa en oma en nu zitten we in erg grote loodsen en zijn we heel erg hard gegroeid. En dat vind ik erg mooi om te zien.

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Ja, ik zit ook nog op een bepaalde sport genaamd MMA en kickboksen. Dat vind ik ook nog super leuk om te doen en om in beweging te blijven!
DSC_8395

Tjeerd Seesink

Interieurbouwer
Tjeerd Sesink Tjeerd komt uit Huissen waar hij samen met zijn vrouw en 2 kinderen woont. Tjeerd is een ervaren interieurbouwer die ons team komt versterken. We wensen hem heel veel succes en natuurlijk hebben we ook hem de volgende vragen gesteld: * Wat heb ik met hout? “Hout is een mooi natuurlijk product en goed bewerkelijk.” * Ik werk bij Civil Wood omdat.. “Ik mooie dingen wil gaan maken, mijzelf verder wil ontwikkelen en Civil Wood een mooi en leuk bedrijf is!” * Mijn verdere hobby’s zijn.. “Vissen, motor rijden, en op een zonnige vakantie gaan.”
DSC_2403

Remco

Uitvoerder - Leermeester
Wat heb ik met hout?
Ik vind het leuk om met dit mooie natuurproduct te werken. De verschillende soorten, kleuren en structuren die er zijn en dat tot een mooi product laten te komen.

Waarom werk ik bij Civil Wood?
Ik werk bij Civil Wood omdat ik op zoek was naar meer uitdaging en een fijnere sfeer. Ik heb gesolliciteerd en had gelijk een heel goed gevoel na het 1e contact! Ik vind het nu al fijn om bij dit team te mogen horen. Ik heb na een lange tijd weer zin om naar het werk te gaan en gewaardeerd te worden. Het mooie is dat je ook “gehoord” wordt en in een fijn team terecht komt. Het voelde gelijk prettig en fijn!

Heb je naast hout nog andere hobby’s?
Ik vind het leuk om naast mijn werk te trainen met onze Duitste herder pup Snuf. Dit doe ik 3x per week. Daarnaast geniet ik van mijn gezin en tennis ik graag!

Jasper Royackers

3D Tekenaar - Werkvoorbereider
Antoine

Antoine Melchers

Allround timmerman
Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?