Schuren

Schuren

Met onze maatwerk schuren maken we helemaal de schuur naar uw wensen. Een schuur kan heel veel functies hebben zoals bijvoorbeeld een garage, opslag, dieren verblijf en als combinatie, van garage en bijvoorbeeld buitenverblijf.

 

De schuren die we maken zijn dus heel divers, we voeren ze uit in bijvoorbeeld eiken of lariks, de daken bedekken we met echte pannen, dakpanplaten, damwandplaten of zelfs riet. Ook hiervoor kunt u ook bij Civil Wood terecht. In de afgelopen jaren hebben we diverse schuren mogen plaatsen, en allemaal stuk voor stuk maatwerk.

 

Voor de rustieke uitstraling werken we veel met lariks en eiken. Maar ook met verduurzaamde houtsoorten. Voor de moderne en strakke uitstraling werken we met nieuwe en strakke materialen, alles afgestemd op de wensen van u. We kunnen uw schuur zelfs geheel van geheel oud hout maken, we werken namelijk samen met sloperijen en we hebben regelmatig mooie oude balken, palen, oud dakbeschot en oude pannen die zijn vrijgekomen bij de sloop van oude gebouwen.

 

Het voordeel van maatwerk is dat u niet gebonden zit aan vaste afmetingen, maar dat u zelf kunt kiezen voor iedere gewenste afmeting. We kunnen samen met u de wensen en plannen doornemen en uitwerken tot een schets of ontwerp. Als deze zaken helemaal naar tevredenheid zijn maken we voor u een gepaste offerte.

 

Hieronder vind u enkele van onze reeds geplaatste tuinkamers, bent u geïnteresseerd neemt u dan rustig contact met ons op.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?