Overkapping

Overkapping

Overkappingen

Een overkapping is eigenlijk een overdekt terras wat vrijstaat in uw tuin of als verlengde van uw schuur. Een overkapping is eigenlijk het overdekken van een terras. een overkapping heeft meestal geen gesloten wanden, maar alleen een dak wat u beschermt tegen de zon en de regen.

Met een overkapping in uw tuin kunt u veel vaker lekker buiten zitten, ook als het veel te heet is of wanneer het regent. Door een overkapping zult u veel meer plezier aan uw tuin beleven en dus veel vaker en langer buiten zijn! Overkappingen kunnen ook speciaal gemaakt worden voor de zon, we maken regelmatig mooie overkappingen met schaduwdoeken. Deze doeken beschermen tegen de UV-straling en kunnen zelfs in een waterdichte uitvoering geleverd worden.

 

Het voordeel van maatwerk is dat u niet gebonden zit aan vaste afmetingen, maar dat u zelf kunt kiezen voor iedere gewenste afmeting. We kunnen samen met u de wensen en plannen doornemen en uitwerken tot een schets of ontwerp. Als deze zaken helemaal naar tevredenheid zijn maken we voor u een gepaste offerte.

Hieronder vind u enkele van onze reeds geplaatste buitenverblijven, bent u geïnteresseerd neemt u dan rustig contact met ons op.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?