Maatwerk kasten

Maatwerk kasten

Hout, zowel oud als nieuw straalt warmte en gezelligheid uit, het geeft uw inrichting een welkome uitstraling. Voor het inrichten van uw woning werken we met diverse materialen, het meest met gebruikte materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oude sloophouten vloerdelen, Barnwood, oud en doorleeft eiken oftewel hout met een verhaal. Naast oude materialen is de combinatie van oude en nieuwe materialen ook mogelijk. Industrielook  is een van de vele uitstralingen die op dit moment erg hot is, denk aan verweerd hout gecombineerd met stalen frames en onderstellen. Kortom, in iedere gewenste stijl kunt u bij ons terecht!

Kasten

Kasten, groot of klein, voegen altijd veel waarde toe aan de inrichting van uw woning. Met warme houttinten complementeert u uw woninginrichting. Van inbouwkasten tot boekenkasten en van volledig hout tot gecombineerd met stalen frames. Voor al uw wensen heeft Civil Wood een geschikte oplossing.

 

Bekijk onze diverse afgeronde projecten en laat u inspireren. Wij horen graag wat wij voor in uw woning mogen bedenken!

Eettafels

Wat houden wij van deze projecten! Een eettafel is voor velen dé blikvanger in hun woning. Civil Wood heeft jarenlange ervaring in het realiseren van houten tafels (vaak in combinatie met stalen onderstellen, wat nu erg in trek is). Uw wensen nemen wij graag mee in een op maat gemaakte eettafel voor in uw woning.

 

Voor iedere gewenste stijl tafel kunt u bij ons terecht.  Bekijk onze afgeronde projecten en laat u inspireren. Wij gaan graag voor u aan de slag!

TV-meubels

Houten tv-meubels zijn er in enorm veel kleuren en maten. Wij maken ieder tv-meubel op maat. Zo maken wij uw woninginrichting uniek. Wij horen graag aan wat de wensen zijn en maken op basis daarvan het juiste voorstel voor uw tv-meubel. Of u nu kiest voor een industriële houten tv-meubel of een zwevend modern tv-meubel, alles is mogelijk.

 

Gaat u voor een wit houten tv-meubel of past een onbewerkte houten tv-meubel beter in uw woonkamer? Wij nemen graag een vrijblijvend kijkje bij u thuis zodat wij onze creativiteit de vrije loop kunnen laten gaan.  

 

Overig

Maatwerk kast of kantooroplossingen, een scherm voor de ramen, een radiator ombouw, een was- droogcombinatie kast, we maken het allemaal en in werkelijk iedere gewenste maat.


Bekijk onze afgeronde projecten en laat u inspireren. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?