Levering en service bij Civil Wood

Levering en service

 

Levertijd

Nagenoeg alle producten die Civil Wood verkoopt worden speciaal voor u gemaakt.  Dit betekent dat er op alle producten een levertijd zit. De levertijd verschilt per product, dit is geheel afhankelijk van de drukte in de werkplaats en het soort product. De kleine producten hebben een levertijd van 10 tot 15 werkdagen, grote producten hebben een levertijd tussen de 15 en 40 werkdagen.

Bij iedere online bestelling reageren we binnen 3 (werk)dagen met de juiste levertijd.

Levering of afhalen

Wanneer u heeft gekozen voor levering dan wordt u binnen een week gebeld voor de planning en de bezorgafspraak. Zonder afspraak bezorgen we niet! Alleen enkele kleine artikelen worden als postpakket verstuurd, deze gaan dus niet op afspraak. Wanneer u heeft aangegeven het product te komen afhalen, dan geven we u een bericht wanneer het product op het door u gekozen afleveradres klaar ligt.

Service

Civil Wood vindt een goede service zeer belangrijk. We leveren producten van een natuurlijk materiaal, hout. Het hout kan gerecycled zijn zoals sloophout, steigerhout, houten balken enz. Sommige producten zijn gemaakt van zeer oud hout, andere juist weer van vers gezaagd hout. Hout werkt, en eigenlijk is geen plank gelijk.

Er kan natuurlijk altijd iets mis gaan of zijn met uw product of order, bijvoorbeeld een maat komt niet overeen of er is een defect bij levering dan kunt u dit binnen 8 dagen melden bij ons.

We staan u zo snel mogelijk te woord en komen zo snel mogelijk met een oplossing. Op basis van foto’s van een defect kunnen we snel een expertise uitvoeren. Als er iets vervangen of vermaakt moet worden dan maken we een afspraak en komen langs om het op te lossen.

Afhaal adressen

  • Rijnstraat 74 A en B, Doornenburg
  • Remus 2, Wijk bij Duurstede
Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?