Keukens

Keukens

Hout, zowel oud als nieuw straalt warmte en gezelligheid uit, het geeft uw inrichting een welkome uitstraling. Voor het inrichten van uw woning werken we met diverse materialen, het meest met gebruikte materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oude sloophouten vloerdelen, Barnwood, oud en doorleeft eiken oftewel hout met een verhaal. Naast oude materialen is de combinatie van oude en nieuwe materialen ook mogelijk. Industrielook  is een van de vele uitstralingen die op dit moment erg hot is, denk aan verweerd hout gecombineerd met stalen frames en onderstellen. Kortom, in iedere gewenste stijl kunt u bij ons terecht!

Keukens

Een houten keuken straalt warmte en gezelligheid uit. In combinatie met andere materialen geeft u uw keuken daarmee een warme en moderne look. Wij hebben diverse keukens mogen opleveren bij onze klanten. Met een grote diversiteit aan houtsoorten is er altijd een soort die aansluit bij jullie wensen. Wij gaan graag samen om tafel om te kijken naar de juiste materialen en ideeën voor jullie keuken. 

.
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Keuken Heerwaarden

Deze maatwerk keuken hebben we gerealiseerd in Heerwaarden. Voor deze keuken zijn de frontjes in een “metaalverf gespoten in de kleur oud koper. Het blad is een multiplex plaat in een hardsteen uitstraling.

Keuken Herenstraat Rhenen

In Rhenen hebben we deze maatwerk keuken gerealiseerd. De greeploze keuken is voorzien van een Dekton blad in de kleur REM. De frontjes van de keuken zijn gemaakt van dikfineer in gerookt eiken. Dit t geeft een warme bruine kleur. De bar is gemaakt van 60mm dik Barnwood eiken 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Keuken Willem Roodbeenhof Elden

Deze royale keuken hebben we voor een klant van ons in Elden gemaakt. Het prachtige kwartsiet blad, Taj Mahal Poli met bruine adres staat prachtig in combinatie met de eiken fineer frontjes. Deze hebben we afgewerkt in verouderd eiken. De kast met glazen deuren hebben we voorzien van mooie led verlichting. 

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?