OVER ONZE
INTERIEURBOUW PROJECTEN

Voor bedrijven bieden we maatwerkoplossingen aan voor bijvoorbeeld de inrichting van een winkel, de inrichting van een kantoor of de inrichting van de bedrijfskantine. Wij helpen u mee om dit op een bijzondere en unieke manier te doen. We kunnen u advies en ideeën geven voor een unieke inrichting van uw winkel, evenals uw woning, horecagelegenheid of kantoor. Maar ook als u zelf al een idee voor ogen heeft kunnen we dit voor u realiseren, of samen met u verder uitwerken. 

Hout, zowel oud als nieuw straalt warmte en gezelligheid uit, het geeft uw inrichting een welkome en warme uitstraling. Voor het inrichten van uw winkel werken we met diverse materialen, het meest met gebruikte materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oude sloophouten vloerdelen, Barnwood, oud en doorleeft eiken oftewel hout met een verhaal. Naast oude materialen is de combinatie van oude en nieuwe materialen ook mogelijk.

Kortom, in iedere gewenste stijl kunt u bij ons terecht!


Bekijk hier al onze interieurbouw projecten!

Badkamer Meubels

Een badkamer is natuurlijk niet te missen in uw woning.  De op maat gemaakte badkamers van Civil Wood geven uw badkamer een strak en verzorgde uitstraling. Wij vinden het belangrijk dat uw badkamer aansluit op uw persoonlijke voorkeuren. Door gebruik te maken van diverse stijlelementen en materialen zorgen we voor dé perfecte badkamer waar u jaren lang van kan genieten.

Previous slide
Next slide
.
Previous slide
Next slide

Keukens

Een houten keuken straalt warmte en gezelligheid uit. In combinatie met andere materialen geeft u uw keuken daarmee een warme en moderne look. Wij hebben diverse keukens mogen opleveren bij onze klanten. Met een grote diversiteit aan houtsoorten is er altijd een soort die aansluit bij jullie wensen. Wij gaan graag samen om tafel om te kijken naar de juiste materialen en ideeën voor jullie keuken. 

Maatwerk kasten

Kasten, groot of klein, voegen altijd veel waarde toe aan de inrichting van uw woning. Met warme houttinten complementeert u uw woninginrichting. Van inbouwkasten tot boekenkasten en van volledig hout tot gecombineerd met stalen frames. Voor al uw wensen heeft Civil Wood een geschikte oplossing. Wij horen graag wat wij
voor in uw woning mogen bedenken!

.
.
.
Previous slide
Next slide

Wilt u een kijkje achter de schermen nemen?
Volg ons dan op Instagram!

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?