INSPIRATIE
& KOSTEN

Op deze pagina willen we je laten inspireren doormiddel van een
aantal 3D-impressies zien in een aantal stijlen. Op deze manier laten
we zien wat de mogelijkheden zijn die wij onder andere kunnen
bieden en geven we een indicatie van de kosten om een ​​helder
beeld van onze mogelijkheden en tarieven te geven.

Inspiratie en kosten:


Wat kost nou een tuinkamer? Ik vraag vaak aan onze klanten welk budget ze hebben voor de tuinkamer. Dit is een lastige vraag, want geef u als klant hier een antwoord op? Om hier een goed antwoord op te geven en gelijk te verwijzen naar de vraag van het budget is het bij een maatwerk, dus uniek, project eigenlijk niet van te voren te zeggen.


De prijs wordt door ontzettend veel factoren bepaald, het formaat, welke houtsoort, welke fundering, welke beglazing, geïsoleerd of niet, duurzaam of niet… dit zijn allemaal vragen die de prijs enorm kunnen beïnvloeden.


Om het zoeken naar de juiste tuinkamer wat makkelijker te maken hebben we een aantal van onze voorkomende modellen uitgewerkt in een 3d impressie met maatvoering en een richtprijs.

Zo kunt u als klant zien of er voor uw budget iets mooi tussen zit en of de tuinkamer die jullie in gedachten hebben past binnen jullie budget.


De prijzen die we noemen zijn gebaseerd op de omschrijving die bij de afbeelding staat. Door meer opties te kiezen wordt het natuurlijk duurder, maar het kan ook goedkoper door bijvoorbeeld wanden maar aan 1 zijde te bekleden of bijvoorbeeld een aluminium daklijst in plaats van een zinken daklijst. De bedoeling van deze "vanaf" prijzen is om het voor u als klant makkelijker te maken om in te kunnen schatten wat iets kost als wij het voor u op maat gaan maken.


We wensen u heel veel succes met de zoektocht naar uw perfecte tuinkamer!

Klassiek

Bekijk hier al onze “Classica Lignea”modellen.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Modern

Bekijk hier al de “Moderna Lignea”modellen.

 

Wilt u een kijkje achter de schermen nemen?
Volg ons dan op Instagram!

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?