INSPIRATIE
& KOSTEN

Op deze pagina willen we u laten inspireren doormiddel van een aantal 3d-impressies zien in een aantal stijlen. Op deze manier laten we zien wat de mogelijkheden zijn die wij onder andere kunnen bieden en geven we een indicatie van de kosten om een helder beeld van onze mogelijkheden en tarieven te geven.

Inspiratie en kosten:


Wat kost nou een tuinkamer? Ik vraag vaak aan onze klanten welk budget ze hebben voor de tuinkamer. Dit is een lastige vraag, want geef u als klant hier een antwoord op? Om hier een goed antwoord op te geven en gelijk te verwijzen naar de vraag van het budget is het bij een maatwerk, dus uniek, project eigenlijk niet van te voren te zeggen.


De prijs wordt door ontzettend veel factoren bepaald, het formaat, welke houtsoort, welke fundering, welke beglazing, geïsoleerd of niet, duurzaam of niet… dit zijn allemaal vragen die de prijs enorm kunnen beïnvloeden.


Om het zoeken naar de juiste tuinkamer wat makkelijker te maken hebben we een aantal van onze voorkomende modellen uitgewerkt in een 3d impressie met maatvoering en een richtprijs.

Zo kunt u als klant zien of er voor uw budget iets mooi tussen zit en of de tuinkamer die jullie in gedachten hebben past binnen jullie budget.


Bekijk hier de voorbeelden die we voor u hebben uitgewerkt!

HOUTBOUW

Hier komt binnenkort meer tekst te staan.

Previous slide
Next slide

Wilt u een kijkje achter de schermen nemen?
Volg ons dan op Instagram!

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?