OVER ONZE
HOUTBOUW PROJECTEN

Met een buitenverblijf verlengt u het buitenseizoen, zo kunt u heerlijk in het voor- of najaar nog lekker buiten zitten. Een veranda of een tuinkamer is het verlengde van uw woonkamer. Hiermee kunt u alle kanten op, van moderne tot klassieke uitstralingen. Of u nu kiest voor een aanbouw,  een vrijstaande overkapping, een grote schuur, een poolhouse of een mantelzorgwoning, het kan allemaal. Voor de klassieke modellen  werken we veel Douglas en Eiken palen en balken die in het zicht blijven en waar alle verbindingen mooi te zien zijn. De moderne modellen werken we meer met strak plaatwerk. Voor de gevelbekleding werken we steeds meer met verduurzaamde materialen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan thermisch verduurzaamde houtsoorten zoals Ayous of Fraké. Eigenlijk zijn alle combinaties wel mogelijk, dat maakt ons werk ook zo leuk, we maken echt alles op maat. Het grote voordeel van onze maatwerk buitenverblijven is dat u niet  gebonden bent aan vaste  afmetingen, maar dat u zelf kunt  kiezen voor elke gewenste afmeting. Wij kunnen samen met u de wensen en plannen doornemen en uitwerken van een schets tot prachtig ontwerp. Onze ontwerpen werken we allemaal in 3d uit en door deze ontwerpen te “renderen” krijgt u een echt realistisch beeld van wat u mag verwachten. Als deze zaken helemaal naar uw tevredenheid zijn maken wij voor u  en een passende  offerte. 


Bekijk hier al onze houtbouw projecten!

TUINKAMERS

Een tuinkamer is letterlijk een kamer in uw tuin. Deze maken we in ongelooflijk veel modellen, met plat dak, met een puntdak, geïsoleerd of juist niet, met glazen wanden of gedeeltelijk open.
Wij laten u graag wat mooie projecten zien!

 

BERGINGEN

Bergingen worden vaak gecombineerd met een overkapping. Bergingen, ook wel schuren genoemd bieden een beschermde ruimte voor gereedschap, fietsen en dergelijke.
Wij laten u graag wat mooie projecten zien!

VERANDA'S

Een veranda is een heerlijke overkapping die gekoppeld zit aan uw woning. Dit kan op vele manieren uitgevoerd worden, met een plat dak of een schuin dak, met een pannen dak of met een glazen dak. kortom, alles is mogelijk!

Wij laten u graag wat mooie projecten zien!

 

BIJGEBOUWEN


De bijgebouwen zien we als een verzamelnaam voor onze “bewoonbare” gebouwen.
Voorbeelden zijn een mantelzorgwoning of een gastenverblijf.
We laten u graag een aantal van onze gerealiseerde bijgebouwen zien.

CARPORT

Wij laten u graag wat mooie carportprojecten zien!

Previous slide
Next slide

RENOVEREN EN VERBOUWEN

Naast al onze houtskeletbouw projecten doen we regelmatig renovatie en verbouwingen projecten. Wij laten u graag wat mooie projecten van onze renovatie en verbouw projecten zien!

 

Wilt u een kijkje achter de schermen nemen?
Volg ons dan op Instagram!

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?