Horeca

Horeca

Hout, zowel oud als nieuw straalt warmte en gezelligheid uit, het geeft uw inrichting een welkome uitstraling. Voor het inrichten van uw winkel werken we met diverse materialen, het meest met gebruikte materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oude sloophouten vloerdelen, Barnwood, oud en doorleeft eiken oftewel hout met een verhaal. Naast oude materialen is de combinatie van oude en nieuwe materialen ook mogelijk. Industrielook  is een van de vele uitstralingen die op dit moment erg hot is, denk aan verweerd hout gecombineerd met stalen frames en onderstellen. Kortom, in iedere gewenste stijl kunt u bij ons terecht!

Hotel

Wij hebben diverse hotels  mogen voorzien van onder andere bedden, nachtkastjes en toiletmeubels.

 

Hout zorgt in uw hotel voor warmte en sfeer. Hiernaast zijn diverse afgeronde projecten weergegeven die een impressie geven omtrent wat wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

 

Geen wens is ons te gek!  

Terras

Of het nu gaat om lange terrastafels of loungesets, Civil Wood heeft al voor diverse horecagelegenheden mogen zorgen voor een warme uitstraling op het terras.

 

De stijl van de desbetreffende horecagelegenheid wordt vanuit binnen doorgetrokken naar het interieur op het terras. 

 

Civil Wood maakt de terrassen extra sfeervol middels het prachtige product hout.

Tafels

Tafels.. ze zijn er in alle soorten en maten en iedereen heeft zo zijn of haar eigen wensen. Civil Wood maakt tafels voor horecagelegenheden volledig op maat en in de stijl van de zaak. 

Samen bepalen we het materiaal dat naadloos aansluit bij de interieurstijl en op basis daarvan maken wij volledig op maat tafels. Een X-poot of juist een U-poot, eikenhout of  andere soorten hout, wij gaan graag met u om tafel om uw wensen aan te horen en vertalen dit maar al te graag naar eindresultaten zoals hiernaast zijn weergegeven!

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?