BSO en Scholen

BSO en Scholen

Schoolinrichting  |  Schoolprojecten  |  Basisscholen  |  Middelbare scholen  |  Buiten Schoolse Opvang

Scholen en meer…….

Wij maken schoolmeubels geheel op maat, in alle soorten en maten. Met onze meubels, of dat nou opbergmeubels, garderobes of werkplekken zijn, wij maken ze geheel op maat zodat ze in ieder interieur passen. 

 

Opbergmeubels

Onze kasten of opbergmeubels maken we zo dat iedere ruimte optimaal benut wordt, van kasten die reizen tot het plafond tot kasten op wielen die door de hele school verplaatst kunnen worden. Of ze nu deurtjes hebben, schuifdeuren of roldeuren, het maakt niets uit, wij kunnen het voor u maken. Met keuze van de materialen en de kleur kunnen we de sfeer bepalen die past bij uw school.

Garderobes

Onze garderobes of kapstokken maken we in alle soorten en maten, We zorgen dat de ruimtes zo efficiënt mogelijk worden ingevuld. De kapstokken of garderobes worden ook veel voorzien van opbergruimte voor bijvoorbeeld tassen of laarzen. De uitvoering kunnen we helemaal aan de inrichting van de school aanpassen. We kiezen er vaak voor om met natuurlijke materialen te werken zodat we gelijk een warme uitstraling creëren. 

Werkplekken

De werkplekken die we maken zijn echt uniek, of het nu om een grote tafel op wielen gaat of een ouderwetse meubelmakers werkbank, wij kunnen het maken en leveren. We maken de werkplekken van zeer verschillende materialen, bijvoorbeeld tafels van oude vloerdelen, oude sloophouten balken of juist van strakke plaatmaterialen. De onderstellen maken we in de meeste gevallen mobiel, dus voorzien van wielen zodat ze makkelijk op verschillende plekken te gebruiken zijn. We maken ook werkplekken aan de muur zodat leerlingen ongestoord in hun eigen “hokje” kunnen werken, kortom, alles op maat! Omdat we alle meubels geheel op maat maken hoeft u niet te zoeken naar passende meubels, wij maken het precies in de maatvoering die u wilt! We zoeken graag met u naar de beste oplossing voor uw school.

 

Bent u ook geïnteresseerd, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Buitenschoolse opvang en scholen

Hieronder enkele voorbeelden van afgeronde projecten:

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?