BSO en Scholen

BSO & Scholen

Wij maken schoolmeubels geheel op maat, in alle soorten en maten. Met onze meubels, of dat nou opbergmeubels, garderobes of werkplekken zijn, wij maken ze geheel op maat zodat ze in ieder interieur passen. Kortom, in iedere gewenste stijl kunt u bij ons terecht!

(Opberg)meubels

Onze kasten of opbergmeubels maken we zo dat iedere ruimte optimaal benut wordt, van kasten die reizen tot het plafond tot kasten op wielen die door de hele school verplaatst kunnen worden. Of ze nu deurtjes hebben, schuifdeuren of roldeuren, het maakt niets uit, wij kunnen het voor u maken. Met keuze van de materialen en de kleur kunnen we de sfeer bepalen die past bij uw school.

Speelruimtes

Als kind is er natuurlijk niets leuker dan met je vriendjes/vriendinnetjes spelen op school of bij de BSO. Civil Wood heeft bij meerdere BSO’s & scholen speelruimtes van hout gerealiseerd.

 

Zo kunnen de kinderen hun energie kwijt en vermaken zij zich kostelijk. Gave projecten waar wij energie van krijgen! Bekijk hiernaast de foto’s van diverse projecten.

Werkplekken

De werkplekken die we maken zijn echt uniek, of het nu om een grote tafel op wielen gaat of een ouderwetse meubelmakers werkbank, wij kunnen het maken en leveren. De onderstellen maken we in de meeste gevallen mobiel, dus voorzien van wielen zodat ze makkelijk op verschillende plekken te gebruiken zijn. 

 

Omdat we alle meubels geheel op maat maken hoeft u niet te zoeken naar passende meubels, wij maken het precies in de maatvoering die u wilt! We zoeken graag met u naar de beste oplossing voor uw school of BSO.

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?