Bedrijfsinrichting

Bedrijfsinrichting

Hout, zowel oud als nieuw straalt warmte en gezelligheid uit, het geeft uw inrichting een welkome uitstraling. Voor het inrichten van uw winkel werken we met diverse materialen, het meest met gebruikte materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld oude sloophouten vloerdelen, Barnwood, oud en doorleeft eiken oftewel hout met een verhaal. Naast oude materialen is de combinatie van oude en nieuwe materialen ook mogelijk. Industrielook  is een van de vele uitstralingen die op dit moment erg hot is, denk aan verweerd hout gecombineerd met stalen frames en onderstellen. Kortom, in iedere gewenste stijl kunt u bij ons terecht!

Winkelruimte

Voor diverse winkels hebben wij hun winkelvloer mogen voorzien van warme aankleding. Van gehele houten wanden tot meubels en kasten en van toonbank tot bureau’s en tafels. Hout geeft een fijne, vertrouwde en warme tint aan uw winkel. 

 

Bekijk hiernaast al onze projecten omtrent de inrichting van diverse winkelruimtes.

Previous slide
Next slide

Bedrijfsruimte

Als werkgever wilt u altijd het beste voor uw medewerkers.  Of het nu gaat om de bedrijfskantine of de kantoorruimte, een warme plek voor uw medewerkers en uzelf creëren is van groot belang.

 

Wij hebben diverse mooie projecten af mogen ronden op het gebied van bedrijfsinrichting. Van lange eettafels voor uw medewerkers tot aan zakelijk interieur, niks is Civil Wood te gek. Wij gaan graag met u om tafel voor de plannen voor uw bedrijfsruimte(s).

Chat openen
1
Hallo! Waar kunnen we je mee helpen?